Sari la conținut

EAO Seria 09 – butoane pentru conditii grele

Cerintele posturilor de lucru moderne pentru șoferii vehiculelor grele și speciale sunt din ce în ce mai exigente în termenii de siguranță, funcționalitate, fiabilitate și de proiectare a funcționării acestor sisteme.
Firma EAO din Elvetia, unul dintre partenerii principali ai Micronix Plus SRL a lansat un pachet de tastaturi modulare și configurabile care sa faca fata si celor mai exigente solicitari, Seria 09.

Diversitate mare conform cerintelor clientilor
Tastaturile modulare cu 6 butoane sunt disponibile în variantele SUPER, PLUS și BASIC. Ele diferă în ceea ce privește opțiunile de iluminare și interfata de comunicare. O opțiune suplimentară este oferită de varianta BASIC (hard-wire), care este disponibilă și în configuratia cu 2 butoane.

Cu această gamă largă de variante, clienții pot alege între comunicatia pe CAN-bus sau conectare directa hard-wire in funcție de aplicația lor, cerinte de personalizare conform opțiunilor de iluminare si personalizare, a simbolurilor conform ISO 7000 interschimbabile, pentru integrarea optimă a HMI în interiorul vehiculului.

Design modular și instalare ușoară
Adâncimea redusă de instalare și montarea rapidă (tip snap-in sau cu șurub) permit o flexibilitate mare in alegerea configuratiei, fie cu aliniere verticală, fie orizontală. In același timp, tastaturile din cabină pot fi combinate între ele, fiind modulare.

Pentru mai multe informatii despre seria 09 EAO click aici …..