Sari la conținut

Termoviziune & NighVision

Supraveghere / Vânătoare

Camere termale oferite de MICRONIX PLUS SRL, furnizate de cei mai importanți producători din lume, beneficiază de cea mai recentă tehnologie de imagistică termică care vă oferă posibilitatea de a vedea mai mult, mai bine, și de detecta ținta mai repede decât oricând, chiar și in întuneric total. Îmbunătățiți-vă capacitatea de a observa fauna, de a vă securiza propietatea sau de a proteja în caz de pericol. Termoviziunea este singura tehnologie care vă ajută să distingeți o țintă caldă prin vegetație!

Căutare și salvare

Monocularele și biocularele termale, combinate sau nu cu o cameră video de zi integrată beneficiază de multiple funcții de ultimă generație: telemetru stadiametric sau cu laser pentru măsurarea distanței până la țintă, posibilitatea partajării imaginilor în timp real cu alte persoane, GPS integrat, ecran superluminos de mare rezoluție, funcții de îmbunătățire a contrastului, luminozității și a capacității detecție prin colorarea în roșu a zonelor calde din imagine și nu în ultimul rând, o lentilă termică de mari dimensiuni pentru o imagine de cea mai bună calitate.

Echipamente Night-Vision

Echipamentele de vedere pe timp de noapte (nigh-vision) cu tub intensificator de imagine Gen 2+ ((fosfor alb / verde) produse de AGM Global Vision USA oferă o imgine exemplară în condiții foarte slabe de iluminare. Iluminatorul cu laser integrat, inchiderea automată în condiții de iluminare puternică, factor de mărire până la 10x, pornirea automată atunci când operatorul duce la ochi binoclul, sunt numai cîteva dintre facilitățile produselor AGM.