Sari la conținut

Optris Xi410 – camera termografica compacta

  • de

Focalizare motorizata si localizarea punctelor fierbinti

Noua cameră compactă cu infraroșu optris Xi 410 combină beneficiile camerelor cu infraroșu și ale termometrelor cu infraroșu. Pe lângă utilizarea obișnuită ca o camer IR conectata la computer și software, această cameră funcționează, de asemenea, complet autonoma ca un pirometru inteligent, ce identifica automat pozitia punctului cel mai cald si furnizeaza iesire analogica proportionala cu temperatura sau o iesire de alarma la depasirea unui anumit prag.

Xi 410 are o interfață ethernet rapidă și poate fi alimentata convenabil prin PoE. Acest lucru permite instalarea simplă – chiar dacă distanța de la PC este mare. Funcția de căutare automată a hotspot-ului poate fi utilizată pentru a măsura în mod corect obiectele în mișcare, fără a fi nevoie să reajustați camera. Dacă conexiunea la rețea este întreruptă sau există o problemă la PC-ul la care este conectata, camera își face treaba în mod complet autonom și asigură o alarmă dacă este detectată o problemă. Această caracteristică face ca Xi 410 să fie ideala pentru toate aplicațiile în domeniul securității preventive la incendiu și al monitorizării stării mașinilor și echipamentelor.

Pe lângă interfața ethernet, Xi 410 are și o interfață USB 2.0 pentru configurarea rapidă a parametrilor importanți, precum și ieșire analogică directă 0/4-20 mA. O interfață de proces externă poate fi utilizată pentru a transmite până la 9 valori de măsurare liber definibile ca ieșiri analogice (alegerea 0/4-20 mA sau 0-10 V) sau pentru a le emite ca alarmă printr-un releu, care este ideal pentru utilizare în sectorul OEM.

Focalizarea motorizata faca instalarea facila

Ca și celelalte două modele din seria Xi, Xi 410 este echipat și cu o focalizare motorizată care permite focalizarea convenabilă de la distanță prin intermediul programului software gratuit PIX Connect. Rezoluția camerei este de 382 x 240 pixeli cu o frecvență a imaginii de 25 Hz. Xi 410 este calibrat pentru măsurători de temperatură de la -20 la 900 °C. Clienții primesc un pachet gata de utilizare, care include piulițe de montare, suporturi de montare, software, cablu de conectare ethernet și USB, la un preț foarte atractiv.