Sari la conținut

Instrumente de masură

Termometre IR portabile

Micronix Plus SRL oferă o gamă largă de pirometre (termometre fără contact, în infraroșu) OPTRIS, EXTECH și CEM pentru a gamă foarte largă de aplicații. Precizia măsurării non-contact a temperaturii depinde foarte mult de caracteristicile instrumentului. Alegerea corectă a instrumentului trebuie să țină cont nu numai de domeniul de măsurare ci și de lungimea de undă, raportul distanță : spot, timpul de răspuns, compensarea parametrilor, etc.), prin urmare vă recomandăm să ne contactați direct pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție.

Senzori IR OPTRIS

Senzorii OPTRIS comercializați de societatea noastră permit măsurarea rapidă, cu precizie, a temperaturii pe suprafața unui obiect aflat pe linia de producție, prin măsurarea radiației emise în domeniul infraroșu. Pirometrele OPTRIS se disting prin dimensiuni mici, facilități multiple de vizare a țintei, gamă largă de domenii spectrale și câmpuri de vizare (D:S), timp de răspuns mic, opțiuni de control și interfațare, accesorii pentru o gamă largă de aplicații. Precizia măsurării non-contact a temperaturii depinde foarte mult de caracteristicile instrumentului. Alegerea corectă a instrumentului trebuie să țină cont nu numai de domeniul de măsurare, prin urmare vă recomandăm să ne contactați direct pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție.

Măsurarea parametrilor electrici

Parteneri: EXTECH, CEM Instruments, LUTRON
Instrumente portabile: Multimetre digitale, clești de curent, megohmetre, testere pentru măsurarea izolației electrice și a rezistenței prizelor de pământ, testere pentru câmpul electromagnetic, detectoare pentru prezența tensiunii în circuit, multimetre și clești de curent FLIR cu senzori IR sau camere cu termoviziune integrate etc.
Indicatoare de panou: voltmetre, ampermetre, semnale de proces, convertoare și transmitere etc.

Factori de mediu

Parteneri: EXTECH, CEM Instruments, LUTRON
Instrumente: Termometre și sonde de temperatură, termohigrometre, umidometre cu/fără pini, pH-metre, anemometre, loggere pentru temperatură și umiditate, luxmetre, instrumente pentru măsurarea calității aerului sau apei, sonometre, numărătoare de particule etc.

Monitorizare industrială

Parteneri: FLIR, EXTECH, LUTRON
Instrumente: Testere pentru măsurarea turațiilor și vibrațiilor, tahometre cu/fără contact, module wireless pentru monitorizarea vibrațiilor, detectoare de fază și de rotație pentru motoare electrice, telemetre cu laser, analizoare de putere, calibratoare pentru mărimi electrice și neelectrice etc.

Inspecții video

Parteneri: FLIR, EXTECH
Camere video de tip borescope pentru investigații în spații greu accesibile, inspecția conductelor pe distanțe până la 120m cu/fără emițătoare RF pentru localizarea de la suprafată a poziției camerei din subteran, vizualizarea cavităților etc. Videoscoapele sunt echipate cu camere video color cu cap articulat, semirigid sau flexibil, cu iluminare LED și transmisie wireless.

Alte instrumente

Parteneri: FLIR, EXTECH, LUTRON, CEM
Instrumente pentru măsurarea grosimii stratului de vopsea, analizoare de culoare, detectoare de gaze, cronometre industriale, etc.