Sari la conținut

Echipamente georadar (GPR)

Detecția utilităților

MALÅ Easy Locator CORE și WideRange (HDR) sunt două radare pentru scanarea solului echipate cu tehnologie de detecție și localizare de ultimă oră, destinate atât începătorilor cât și profesioniștilor ce lucrează în domeniul utilităților. MALÅ Easy Locator CORE oferă suport pentru interpretarea în timp real, prin MALÅ AI (inteligență artificială), a datelor colectate de georadar, comunicație fără fir cu dispozitive mobile, stocare în cloud, post-procesare și raportare la fața locului folosind MALA Vision.

MALA Vision – software pentru interpretarea si vizualizarea 2D/3D, prin MALÅ AI (inteligență artificială), a datelor colectate de georadar

Investigații arheologice

MALÅ MIRA HDR este alegerea profesioniștilor pentru cartografierea nedistructivă 3D a subsolului pe suprafețe mari de teren. MIRA HDR este probabil cel mai performant sistem GPR din lume, proiectat să achiționeze date de calitate la viteze legale de mers pe autrostradă. MIRA HDR asigură o acoperire largă și cea mai mare densitate de canale de pe piață, ceea ce înseamnă mai puține treceri și o rezoluție mai mare, având capacitatea de a scana zeci de hectare pe zi.

Inspecția drumurilor

Infrastructura rutieră este importantă și trebuie menținută la un anumit nivel pentru a asigura un acces sigur, atât pentru transportul privat, cât și pentru cel public. Astăzi, majoritatea inspecțiilor și a planurilor de întreținere se bazează pe investigații invazive cu forare sau prelevare de probe în locații distincte, oferind informații precise, dar numai în acele puncte. Metodele geofizice de inspecție a drumurilor, podurilor și tunelurilor cu echipamente georadar reprezintă o soluție radidă pentru a crea o imagine cuprinzătoare a stării infrastructurii rutiere și feroviare.