Sari la conținut

Camere termografice pentru R&D

Utilizarea camerelor termografice pentru efectuarea măsurătorilor în domeniul IR de la mare distanță sau la o frecvență ridicată a cadrelor, este esențială în aplicații speciale de cercetare & dezvoltare. Solicitați acum ghidul gratuit pentru a avea o vedere generală asupra termografiei științifice în cercetarea militară, de la modul în care funcționează camerele IR până la funcțiile speciale ale camerelor FLIR.
Veți afla care sunt provocările măsurării la viteză mare, importanța rezoluției senzorului, informații detaliate privind radiația și măsurarea în infraroșu, de ce un software profesional, intuitiv și simplu de utilizat este o componentă esențială a oricărei camere IR și considerente cheie pentru alegerea camerei IR.

FLIR X8580 și X6980 – Camere termografice ultra-profesionale
Cea mai performantă generație de camere termale FLIR de mare viteză și rezoluție înaltă este disponibilă acum prin introducerea noilor modele FLIR X8580 și X6980. Indiferent dacă doriți să vizualizați la viteză redusă mișcarea pieselor sau să explorați domenii mai largi de temperatură, să aveți imagini clare și cu zgomot redus, să înregistrați la viteză mare și să utilizați funcții de declanșare & sincronizare avansate, veți beneficia de cele mai recente tehnologii FLIR. Lucrul în medii termice dinamice poate fi frustrant. Ești gata să faci față provocării?

FLIR Research Studio – Software de analiză a datelor, creat pentru cercetare și dezvoltare
Progresele în tehnologia imaginii termice și gama de aplicații continuă să crească semnificativ. Pentru a face față cerințelor aveți nevoie de un software avansat de analiză a datelor care să fie simplu, precis, intuitiv, rapid și într-o singură platformă.
FLIR Research Studio permite utilizatorilor să afișeze, să înregistreze și să evalueze datele de la mai multe camere Teledyne FLIR simultan, pentru o analiză rapidă și precisă.

Imagini în infraroșu de mare viteză și stop motion

Cercetătorii care doresc să oprească mișcarea pe țintele care se mișcă rapid sau să înghețe cadrul dinamicii țintelor care se încălzesc sau se răcesc rapid, au nevoie de camere termografice care să poată face mai mult decât să scaneze la frecvență mare.

Următoarea generație de detectoare în infraroșu face acum posibilă înregistrarea datelor de mare viteză la rezoluție maximă de 640 x 512 pixeli, ceea ce înseamnă că cercetătorii pot efectua analize dinamice pe palele turbinei motoarelor cu reacție, proiectilelor supersonice, exploziilor și multe altele, fără să piardă zone ale cadrului din cauza micșorării ferestrei odată cu creșterea vitezei.